Vinprovning:

Jag var en runda om Helsingborg i tisdags, i arbetsrelaterade ärenden. Det var dags för vinprovning med söta Helene från Allwine (hon är verkligen så himla söt). Mitt vita favoritvin var med på listan också, och ni må tro att jag inte spottade i spottkoppen då. :)
Innan vinprovningen lunchade jag dessutom gratislunch och pratade strunt med allrakäraste Frida och det var kanske det trevligaste av allt.




Struntprat med Sandra:




Det är trevligt att ta kort på Sandra för hon är så van vid kameror att de inte angår henne längre. Hon tittar kanske i, kanske förbi kameran, och pratar pratar pratar för fullt ändå.
Tack för idag kära du - efterrätt till frukost, tre varv runt Pildammsparken och god mat. Tack tack.

Äntligen!


Det är bara de orangea som saknas. Men jag ger inte upp så lätt!

En regnig promenad:

Det skulle bli en trevlig promenad till en "ny" park för att testa de nya objektiven papsen hade med sig, men det slutade med mycket blött hår och en bortrövad Aluma. Ja, det var jag som rövade.
Det blev inte särskillt många bilder heller, men jag gillar mitt lilla objektiv. Det är hemskt ljust (f1.4) och skarpt.


Stapelbäddsparken och Johan:

Idag var andra dagen för Quicksilver Bowlriders där några av världens bästa skejtare tävlar om pengar och motorcyklar. Självklart var jag på plats med min lilla bebis (kameran) för att föreviga tricksande skejtare. Jag och Johan var uppspelta som barn, med kameror och bräda i högsta hugg. Och jäklar vad roligt jag hade! De här killarna är fruktansvärt duktiga. Bland annat tricksade en tio-årig amerikan som bara den, och tävlade mot killar som var 20+. Hur imponerade var vi inte? Vi var väldigt imponerade!
Efter proffsens uppträden hoppade Johan upp på sin bräda och tricksade lite han också medan jag fotade. Vilken härlig dag! Hade jag inte jobbat imorgon så hade jag varit på plats från start till slut då också.
Trots lite för högt ISO (egentligen väldigt mycket för högt) och något gryniga bilder, så är jag nöjd med dagens fångst. Hur ska jag kunna begränsa mig?
Tack för idag allrakäraste Joohi!








Bilden ovan är Johan Sjöberg - tuffaste skejtaren på plats. Trots min ringa kunskap, måste jag ändå ge honom en stor applåd. Han är sjukt duktig och jag är lite avundsjuk.

Hipp hipp hurra för mig:

Tack för världens trevligaste spontana födelsedagsfirande! Och för alla gratulationer och presenter. Det var så roligt att träffa alla igen och extra roligt att tandläkarna dök upp. :) Tack tack tack!




Examen:


Först ceremonin i kyrkan och sedan festligheterna på den heta (!) bakgården. Alla var så glada och fina och jag blev alldeles ledsen och rörd för att de ska sluta. Jag gillar K10.













RSS 2.0