So you think you can tell?

Jag har en liten magkänsla. En av det mindre bra slaget och den har jag gått och haft i snart en vecka. Det är en liten oro som gror och uppenbarligen så är min mage en utmärkt plats för oro att gro på för den är nog nära att rota sig nu.
Idag lyssnar jag på Pink Floyd's Wish you were here och förundras lite över hur vansinnigt bra det är (jag blir nästan gråtfärdig när jag lyssnar på låten med samma namn). Oro-schmoro, allt går att bota med kvalitetsmusik och gitarr-solon. Och hör sen!



 

Kallt och mörkt:



Lite mörkerfotografering på Möllan och jag kan be att få tala om att det inte var lätt. Jag försökte läsa på hur man gjorde lite innan, men när jag väl stod där så förstod jag inte mycket av det jag läst. Så jag gick på känslan och det blev väl helt okej. Jag lurade dessutom med mig stackars Sara som nog trodde att det skulle bli värsta fotosessionen. Istället fick hon:
Ett:   Stå och vänta på att jag skulle förstå vad tusan det var jag gjorde.
Två:  Stå alldeles stilla i flera sekunder/minuter för att jag skulle få en bra bild.
Tack Sara!


Carib Kreol:


En helt vanlig vardag på Carib Kreol. Improviserad jazz, vin och sötaste Sara. När trummisen drog igång sitt solo blev jag nästan tårögd inombords. Synd bara att där satt en enerverande föredetting framför oss och förstörde stämningen ("Jajaja, jag har tävlat med Ingemar Stenmark").

Dagens sanning:

"Ni som skrattar er fram till det sjukt seriösa. Ni som får folk att undra om ni borde få gå lösa. Ni som alltid gör fel och aldrig är perfekta, spelar inga spel och skiter i det korrekta, som vågar vara sneda och defekta. Ni är inte vackrast i världen, världen är vackrast i er. Det är inte i era ögon, det är i vad ni ser."
Emil Jensen är bra klok han, och han har många visdomar på lager.

Fars dag en dag i förväg:

Idag bestämde sig världens bästa föräldrar för att undsätta mig från tristessen när mina finaste dumpade mig för nya kvinnor och kattungar (jag är mållös). De kastade sig i bilen och susade söderut. Det första pappan gör när han kommer hit är att hänga upp gardinstången, skruva till hatthyllan och bära upp sekretären. Samtidigt packar mamman upp alla godsaker hon har haft med sig och stuvar in allt i kylen medans hon berättar om allt det hetaste från Helsingborg. Sicken far! Sicken mor! Sen var det dags för en heldag.
Dagen till ära fick far presenter: Jonas Helgessons bok "Grabben i kuvösen bredvid" och konsertbiljetter till Eli Paperboy Reed på torsdag. Han blev mycket glad och det blev jag också. Nu behöver jag nämligen inte vänta så länge tills de kommer igen. Tjohoo!


Mannen i mitt liv. :)


Jag är prinsessa!

Idag åt jag, som så ofta, söndagsfrukost hos Ronnie-ponnie (hiskeligt trevligt, precis som alltid). Ronald tycker att jag är en prinsessa för att jag är bestämd och lite bortskämd. Så när jag frågade honom om han ville bre min macka så vägrade han göra det bara för det (den tölpen, prinsessor ska ha sina mackor bredda, det vet alla). Hur som helst så var jag tvungen att bevisa vilken omtänksam låtsas-prinsessa jag var, så jag erbjöd mig att diska efter frukosten (jag hatar att diska, så jag hoppas att det var bevis nog).
Sen har vi historien om Prinsessan Tårta, men den är längre och inte lika rolig.
/prinsessan a.


RSS 2.0