Sicken påsk, ett urval:

Det är så skönt att vara hemma hos mamma och pappa. jag har verkligen inte gjort mycket vettigt den här veckan, ett litet urval:
1. kollat på 3-4 filmer om dagen.
2. läst, men bara skönlitteratur.
3. köpt joggingskor, men inte joggat.
4. ätit kopiösa mängder (och därmed oroat mig kopiösa mängder för hål i tänderna)
5. bakat kakor och ätit upp de (och därmed oroat mig ännu mer för hål i tänderna)

Filmer jag har sett, ett urval:
1. En värsting till syster 1 & 2 (ettan är fasligt underskattad. en riktig må-bra-film som är förutsägbar på precis rätt ställen, personer som utvecklas precis som de ska, låtar som man kan sjunga med i och ett slut som man visste om redan i början. kanon!)
2. Miss secret agent 2
3. Den utvalde
4. How to loose a guy in 10 days.
5. Remember the Titans
6. Kärlek på menyn
7. Den lilla sjöjunfrun (den i särklass bästa filmen på listan, kanske för att jag kan hela filmen utantill)
8. Livet är underbart

Som ni märker, nästan enbart kvalitetsfilmer.


Åh, sicken påsk..

aah..

Nu är det påsk och det lämpligtvis dags att skaffa blogg. Av uppenbara skäl.
Idag berättade tex min pappa att det fanns en tjej som hade startat en blogg för ett tag sedan där hon hade skrivit om mode, politik och livet. Idag är hon miljonär (miljonär!) för att bloggen har stigit så fasligt mycket i populäritet och folk vill lägga upp reklam osv osv. Ni fattar galoppen. Riktigt så långt sträcker sig inte mina förhoppningar. Det jag verkligen vill ha reda på, för tillfället i alla fall, är varför i hela fridens namn, ingen enda vettig butik i Helsingborg säljer bumlingar längre?! Ni vet de fina små kulorna i blått, rosa, oranget och grönt som man sög på när man var liten. Man kunde köpa de i lösvikt som vilket vanligt lösgodis som helst. Senare begränsades sortimentet till nästan enbart den blå sorten (blåbär) och övriga sorter hittade man bara i välsorterade godisbutiker. var finns de idag? Och jag vet att de finns för Emelie har en hel jäkla påse full med bumlingar i alla olika färger, till och med en massa nya moderna sorter.

Vart. Är. Världen. På. Väg?!

RSS 2.0