Små mjölktänder:

Jag har spring i benen och plugget går inte så bra just därför. Så jag kan inte hjälpa att roa mig på annat sätt.


Kusin:

Valresultatet gjorde mig väldigt ledsen. Men jag sätter punkt här.
I övrigt var min helg mycket fin för min kusin kom på besök. Vi gick på konsert, lagade mat, kollade på film och tramsade. Och så spelade han gitarr för mig när jag pluggade. Jag gillar min kusin!




Singel med Elin:

När jag ändå är igång kan jag ju lika gärna lägga upp ett inlägg till, för så här ligger till kära vänner: Idag kommer Elin hit! Elin är nysingel och jag är singel och det är stort för det har vi inte varit samtidigt sedan... 2002? Ikväll ska vi äta, dricka, skvallra och dansa precis som sig bör. Pricken över i:et är att jag har tre favoritvänner som också kommer hit på middag och sen ska vi möta upp med mina Malmöflickor. Jag känner att ikväll kommer bli en finfin kväll, och jag känner det i hela kroppen.
Taggad? OM jag är!

Elin och jag när det begav sig.

Sommar:

Nu är sommaren helt uppenbart slut och detta är vad jag minns:


Brasilien och parken i Piracicaba.


Rio och Sockertoppen med min sockertopp.


High five with Jebus!


Världens bästa roomies! Saudade! ♥♥♥


Kvalitetsumgänge med mor och far. Finaste föräldrarna!


Klätterpremiär på Kullaberg med Elinpelin och hennes vänner. Jag är den mindre graciösa korven till höger och Elin som har kläm på saker och ting klättrar till vänster. Och så är det Magnus som säkrar där nere.


Mina finaste favoritkusiner i Polen. Faktiskt. Det var jobbigt att övertala högerkusinen till tramsbilder (hon är 18 år och "faktiskt vuxen nu"... men det är inte jag, ha).


Och så kalas med världens bästa Farmor, Mormor och Morfar. Självutlösare och skål med Morfars hemmagjorda vin!


Hejhej storebror.


Grekland med Yasemin Söderberg Stjärt (haha). Bara sol, bad, mat och bok. Ett hejdundrande lugnt avslut på ett fint sommarlov. Och Yasse: Bara kolla på havets färg! Är den inte fantastisk? ;)


I Olympos.


Vår framtida sommarstuga. Tjusig va? Och kolla på havets färg alltså...

Nu ska jag börja uppdatera här igen. Bra va?

RSS 2.0