Göteborg:

Igår var jag i Göteborg och hälsade på Sockiplast och det var så hemskt trevligt. Jag passade på att plugga på vägen upp och när Johan mötte mig på stationen gick vi till Haga och fikade på något trångt och mysigt litet fik. Vi pratade en massa om olika saker, jag beklagade mig lite om saker och Johan lite om ting. Men mest åt vi kaka. Efter det gick vi runt lite, hamnade på en Bollywoodutställning och spelade in en egen Bollywoodfilm. Väldigt spontant och oplanerat, men desto roligare om du frågar mig. Jesper kom också med sitt nya hår och sina nya brillor. Fint. Sen gick vi runt ännu mer och åt och pratade och sen åkte jag kanske världens tråkigaste tågresa hem.
Jag gillar Göteborg. Jag hade kunnat tänka mig att bo där ett tag om falafeln hade varit billigare.


En styck sådan figur kostade nästan 450 kronor. Detta är en liten bit av en vägg som var helt klädd med dyra, färgglada figurer.

Hej igen:

Så här ligger det till. Jag krossade en spegel för ett tag sen, när jag skulle dammsuga. Och det har hänt en massa skit sedan dess. Det handlar inte bara om mig, utan egentligen framför allt om mina vänner. En oönskad bebis, en cellförändring, en hormonallergi, så många trasiga hjärtan och så vidare. Inte trodde jag att jag var så vidskeplig, men kan det ha något med spegeln att göra? I så fall ber jag om ursäkt.
Men det fina är att trots all oro och allt virrvarr av känslor, bra som dåliga, så slutar det med att man lär sig något, visst? Antingen om det är om världen som helhet eller bara att man lär känna sig själv lite bättre. Dessutom har jag skaffat mig en vattenkokare så att mina kastruller äntligen får en välförtjänt vila om det skulle vara så att oron kommer tillbaka. Bra va?

Tre andra bra saker: Bon Iver, Black Keys och Iggy Pop.


RSS 2.0