Sony-honey:

Sonyalafasjuhundrababydarling! Välkommen hem, jag älskar dig!
(Hur ska jag kunna plugga nu?)



Balans:

Livet flyter alltid på, mer eller mindre bra. Ibland flyter livet på lite väl bra och då måste livsbalansen upprätthållas och något galet inträffar så att man får ner fötterna på jorden igen.
Vi bokade biljetter till Brasilien igår och allt som kunde gå fel gick fel; Fel datum, dubbla bokningar, ingen möjlighet till ombokning utan ännu en förmögenhet som måste betalas, utebliven resefösäkring pga av korttrubbel (annars har ju Visa en försäkring som ingår), låsta bokningar, osv. Otaliga samtal senare (bl.a. till Sydafrika) och en jäkla snäll karl till hjälp så har allt löst sig. Så nu blir det mandibelfrakturer* i Brasilien i tre veckor, rätt datum, en biljett per person och detta till ett förhållandevis billigt pris. Balansen är balanserad och fötterna är tillbaks på jorden. Livet får ju inte vara allt för lätt..


*För de ofrälsta: Mandibelfrakturer = benbrott i underkäken.

Macarons:

Fina att se på, fina att stoppa i munnen, men ingenstans hittar jag dem.. Jag erkänner villigt att jag inte har letat mig fördärvad, men jag har letat mig ofördärvad alldeles för länge. Var tusan finns de?! Jag efterlyser macarons!


Tisdag:

Livet är fint nu. Fint som snus. Och mina fönster är nyputsade, maten är snart klar, finfin musik på högsta volym och vår i luften. Men det bästa av allt: En långhelg i Helsingborg väntar! Livet är alltid lite lättare där trots plugg upp över öronen.


Besök:

I helgen har jag haft finbesök från huvudstaden. Ganska planerat och ganska spontant, men mycket trevligt. Restaurangbesök, bilutflykter och inte särskilt mycket sol men det är ju trots allt sällskapet som räknas. Och jag är ju en sucker för bilutflykter..



RSS 2.0