Snart kan jag franska:

Frankrike är bokat. Den tredje juli åker jag och kommer inte hem igen förrän den tredje augusti. Det är ganska snart. Och jag är inte så lite nervös. Mest för att jag inte kommer hitta någon rolig att umgås med och att jag ska sakna. Inte så mycket annat. Jo, packningen också. Jag är ju helt värdelös på att packa.. Hur ska detta gå?

Snart kommer Karin och hämtar mig. Vi ska fira midsommar med hennes katt (vårt manliga sällskap) som de små tanter vi är, och efter midsommar händer det mycket; två dagars skafferijobb, en middag som ger mig en behaglig ångest, bröllop (kanske gånger två), en dejt med Sockan, en middag med Clara, med mera. Helst av allt skulle jag vilja träffa alla innan jag åker.

Och juste! Jag klarade tentan!


Hoppetihopp:



En hoppande superhjältepappa på stranden. Jag har inte skrattat så på länge. Lägg dessutom märke till den oerhört koncentrerade minen som han ligger inne med.

I övrigt:
  • Jobbar definitivt mer än planerat
  • Slängde iväg ett mail till Frankrike tidigare idag - det blir nog av
  • Helgen var den finaste. Tack!

Sten:

Sten har lämnat mig, vilket känns lite underligt eftersom jag faktiskt inte har känt något. Men unge herr doktorn ringde (han lät dessutom snygg) och sa att röntgenbilderna var granskade och Sten hade då det begav sig befunnit sig i urinblåsan. Nu hade han troligtvis även vandrat vidare. Alltså. Jag är numera inte längre med sten, jag är enstensmor. Hurra!


Och eftersom jag inte längre är tant så bjuder jag på en annan.  Bilden har pappan tagit.

RSS 2.0