Julpynt:

Check!



Det har varit en bra helg. Den bjöd på en del överraskningar, nästan bara bra, och jag är glad. Gladast är jag när jag tänker på mitt nya liv som börjar efter tentan. Materiallära i all ära, men inte i åtta timmar. Ååh, vad jag längtar efter det nya livet!

21:36:00

Idag har vi haft en skolfotograf på skolan som har fotat oss, precis som på dagis. Och precis som på dagis fick en tredjedel av klassen sitta på golvet. Jag fick stå och koncentrera mig på att titta rätt in i kameran, till skilnad från förra gången, och jag tror faktiskt att jag lyckades på de flesta bilderna. Koncentration i längre än fem minuter har slutat vara min grej för länge sedan..

 

Malmö har tagit på sig sin vinterskrud, men jag verkar vara en av inte särskilt många som faktiskt tycker om att det snöar. Det är fint!


Hjärtat i handen:

 


Här kommer jag med hjärtat i handen, glöm det där jag sa med huvudet i sanden.
Här är jag med allt som är bra.

Pappa:

Världens bästa pappi, jag älskar dig av hela mitt lilla hjärta, som alla sandkorn i världen!
Grattis på din dag!

Dröm:

Vi såg Malmös akademiska kör och symfoniorkester i helgen. Temat var dröm och hela konserten började med en vaggvisa. Emil Jensen pratade mellan musikstyckena, sa det som musiken inte sa, och jag är på riktigt lite kär i honom! Han är klok som en bok. En gång hade han en cykelturné där han cyklade runt i hela Sverige och hade spelningar. Fint.


Klicka på bilden och lyssna på en av de finaste Emil-låtarna. Bilden föreställer inte Emil Jensen, men är från konserten och jag gillar den ändå.

Höst på riktigt:

Jag gillar årstider, höstluften och höstlukten.




RSS 2.0