Platt cykel:

Min stackars cykel har fått punka. Jag cyklade som vanligt i parken och plötsligt small backdäcket och allt var platt. Ingen kan eller vill hjälpa henne! Och jag saknar min pappa, han skulle ha fixat punkan som den rediga karl han är. Min pappa kan allt!
Och i helgen ska jag hem till honom och mamsingen. Jag har saknat dem så mycket så mycket!


Stockholm, sammanfattat:

I helgen var jag i Stockholm. Det var en helg full av tänder och tokerier med mina finaste tandläkarflickor minus en. Vi har ätit oss vintertjocka och killen i Findus-reklamen har hällt upp mjölk i mitt kaffe. Jag lurade även till mig en biobiljett. "Det är sant, jag fyller 24,5 idag! Fråga vem som helst!" (Sanningen är att jag inte fyller 24,5 förrän om knappa tre veckor. De där Stockholmstandläkarna kan man lura i precis vad som helst.)


19:08

 


Jag är uttråkad. Sååå uttråkad och lite oinspirerad. Jag har haft mycket att tänka på den senaste månaden, blivit lite disträ (som sig bör) och längtat efter bättre tider. Men jag är för uttråkad för att ta tag i de viktiga sakerna och jag önskar att något kunde hända och inspirera mig lite. Pip pip pip. Nu fick ni lite onsdagsgnäll.

RSS 2.0